eats logo

Restaurants

Route 69

Route 69 | Viewed 16382 times

Cafe

|
Comments  4

Food: Western Cuisine, Asian
Phone Number: 04--530 1959
Email: -
Website: -
Open Hours 10 pagi hingga 5 pagi setiap hari

Address No 2&4, Lorong Perda Utama 11, Bandar Perda
Menawarkan makanan ala barat sebagai hidangan utama selain tomyam dan pizza. Menu istimewa termasuk Set Puyuh yang menggunakan burung puyuh sebagai bahan utama dan digoreng seperti ayam biasa dan dihidangkan bersama ´coleslaw´ dan kentang goreng.
 
 
<b>Wifi</b> connection  
 

View 5.368056, 100.431389 in a larger map
Menu burung puyuh

Menu burung puyuh

By Noor Hastikah Hassan

SUSUN atur meja yang santai tetapi eksklusif dan menarik, disertai kemudahan Internet tanpa wayar (Wifi) secara percuma ... read more >>

 
Abdul Aziz menjunjukkan hidangan istimewa Route 69 terletak di Bandar Perda, Bukit Mertajam

Have you been here? Click here to leave a comment




  • Your email will not be published

  • Math Question*  = 

    Check your answer first before submit button is enabled

  • *Denotes required field

Recent Comment (4)

Posted by: Mimi | On: 14 March 2014

Haritu pergi makan order nasi goreng seafood. Mak aii! Nasi tu dah digoreng awal, bagi kt kte ni haa nasi sejuk gedik.. Kot kata nk msak siap2 punnn, bgi la panas skit.. Haihh.. Lpastu seafood tu buat goreng kunyit.. Mak aii kontena kunyit dgn garam tbalik gamaknyee.. Masin mcm mkan seafood direct dri air laut.. Dahla pelayan tu duk jeling2 apa tah, mcm xpueh hati..

Rating
Food
Services
Atmosphere
Price
Parking
Overall
 
 

Posted by: iqa | On: 27 August 2011

i kerap makan kt sini sebab dekat dengan tempat kerja and umah. kalau ikutkan xnak pegi pun, tapi boy suh makan je kt sini, i ikut jela. a bunch of your waitress, so stupid. i dtg duk kt meja, dia bg menu then blah. dtg balik, i ckp la nk order ape. tgh2 ckp tu dia kata, kak kejap eh kak. blah mcm tu. xdtg2. nasib baik ade waitress lain yg dtg tny dh order blm. tokey kedai tgk2 sama mcm mn pekerja u wt keje. pekerja ramai tp useless.

Rating
Food
Services
Atmosphere
Price
Parking
Overall
 
 

Posted by: mya perda | On: 04 July 2011

Eventhough the price is slightly high than kedai tomyam sekeliling dia, tapi food dia sedap. I´ve tried their chicken chop, nasi goreng U.S.A, tomyam set, ais krim goreng, fish

Rating
Food
Services
Atmosphere
Price
Parking
Overall
 
 

Posted by: faisal | On: 06 August 2010

your services is the worst from kedai mamak....not only service,tp blr ada kesalhan dr pelayan memesan makanan, hati dan layanan pelanggan lgsg tidak dihiraukan....ada ke patut pelanggan dilayan begitu?? semua pelayan di restoran ini juga tidak mesra pelanggan...tiada lgsg senyuman yg terukir di wajah mereka....for the owner of route 69, pls take attention of this problem...anyway, its not about the public but your place is located at the colleges and office....tq

Rating
Food
Services
Atmosphere
Price
Parking
Overall
 
 

You might also like these


Sakura Fuji Japanese Restaurant
Sakura Fuji Japanese Restaurant
Restaurant
Newly Renovated.Food very good,many regular Japanese eating here.I like ...
Date: 04 May 2014
Comments  1
Rating
Nyuk Pau Beef Noodle
Nyuk Pau Beef Noodle
Restaurant
Yummy.... must try.... ...
Date: 03 May 2014
Comments  1
Rating
Meisan Szechuan Restaurant - Quality Hotel Shah Alam
Meisan Szechuan Restaurant - Quality Hotel Shah Alam
Restaurant
The quality of the food was good. But The Management of the restaurant is SUCK. Unbelievable!! MEISAN szechuan restaura ...
Date: 19 Apr 2014
Comments  1
Rating

Diy Day Banner

Advertise here ( RM25.00/day)


Advertise here ( RM25.00/day)


Diy Day Banner